Over Lustpunt

http://www.gratissexadvertentie.net

 

 

 

 

Welkom op Lustpunt.nl

Wij zijn al bijna 8 jaar actief in de erotiekbranche en nu ook online met een eigen webwinkel. Door te winkelen bij Lustpunt garenderen wij u ervaring, discretie en veiligheid. Dat laatste niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor uw lichaam. Toen wij zijn begonnen was bijna alles te koop, tegenwoordig is er nog steeds genoeg te koop en helaas ook nog steeds producten van mindere kwaliteit.

Weekmakers zijn daar een goed voorbeeld van, door weekmakers toe te voegen aan een materiaal wordt een dildo of ander speeltje lekker buigzaam. Dat kan ook met andere materialen maar weekmakers toevoegen is vaak goedkoper. Ook al moet u de dildo dan wel dagelijks gebruiken om het een gevaar te laten zijn voor uw gezondheid, wij vinden uw veiligheid belangrijk en wij verkopen daarom geen artiklen meer met weekmakers.

Natuurlijk zijn wij discreet, uw gevens zijn bij ons veilig en het verzenden van een artikel gaat altijd in een blanco verpakking. Ondanks dat wij de term discreet gebruiken, preuts zijn wij niet. Wij willen u graag duidelijk laten zien wat een artikel kan en hoe het eruit ziet. U treft dan ook bij een aantal artikelen naast foto's ook video's aan. Zo hebben wij diverse Fleshlights en dildo's die een kopie zijn van een bekend persoon uit de porno industrie. Het kan best dat u deze persoon helemaal niet kent, wij geven u de mogelijkheid deze persoon goed te bekijken, alles te bekijken.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en Social Media.

www.gratissexadvertentie.net

Titel: sexshop
URL: http://sexshop.allepaginas.nl

www.beginspot.nl

Titel: internetwinkel
URL: http://internetwinkel.eigenoverzicht.nl

Titel: supersex
URL: http://supersex.eigenpage.nl

Titel: mannen
URL: http://mannen.eigenstart.nl

 

 

 

binaireoptieservaringen

Twitter mee

Like Lustpunt op Facebook

Copyright @ 2013 - 2016 Lustpunt
Alle rechten voorbehouden.