Lustpunten

Lustpunten Sparen

Bij Lustpunt.nl spaart elke geregistreerde klant automatisch spaarpunten, wij noemen dit gemakshalve Lustpunten. Deze Lustpunten zijn in te wisselen als een korting op een volgende bestelling en niet zoals wel vaker wordt gedaan met spaarpunten voor goedbedoelde cadeaus. Als klant bepaal je helemaal zelf wanneer en voor welk artikel je de punten gebruikt. Graag willen wij dit spaarsysteem even uitleggen maar eigenlijk is het heel simpel en gaat het helemaal vanzelf.

Geregistreerde klanten

Lustpunt.nl is een open internetonderneming, iedereen kan onze producten zien en kopen, er is dus geen verplichting om een account aan te maken. Zonder het aanmaken van een account kan je bij ons een bestelling plaatsen en uw gegevens worden alleen opgeslagen op een factuur. Wil je later weer eens wat bestellen dan herkennen wij je niet en moet je al je gegevens opnieuw invullen maar je wordt dan weer volledig anoniem door ons geholpen.

Als geregistreerde klant bewaren we jouw gegevens op een veilig stukje van onze server en als je inlogt weten wij wie je bent en is het niet meer nodig om je gegevens in te vullen bij een nieuwe bestelling. Doordat wij weten dat jij inlogt kan het spaarprogramma zijn werk doen, Er kunnen dan punten aan je bestelling worden toegevoegd en jij kan deze punten gebruiken bij een nieuwe bestelling.

Spaarpunten

Onze spaarpunten noemen wij Lustpunten en bij elke euro die je in onze webwinkel besteed ontvang je 1 lustpunt. Wij ronden de bedragen altijd af naar boven, dus als je iets voor €14,50 koopt krijg je gewoon 15 Lustpunten. Met andere woorden is elke euro die je uitgeeft 10 cent korting op een volgend artikel. Deze korting kan je de volgende bestelling direct gebruiken maar je kan de kortingen ook opsparen en op deze wijze doorsparen om een artikel gratis te ontvangen. Wanneer je de Lustpunten inzet bepaal je helemaal zelf, de opgebouwde punten hebben dan ook geen vervaldatum. Het is wel noodzakelijk om een account aan te maken waardoor wij deze lustpunten aan jouw account kunnen toevoegen.

 

Waarom wel sparen en waarom niet

Deze keuze is geheel aan jou! Wij kunnen alleen de spaarpunten koppelen aan een account en niet aan een eenmalig bestelling. Deze punten kunnen ook niet achteraf nog worden toegekend. Jouw gegevens worden alleen bewaard om de spaarpunten aan jouw naam te koppelen. Sparen is dus gratis, veilig en geeft jou de mogelijkheid om kortingen te krijgen op onze artikelen.

Zijn er naar aanleiding van deze uitleg nog vragen, vraag ze gerust en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Twitter mee

Like Lustpunt op Facebook

Copyright @ 2013 - 2016 Lustpunt
Alle rechten voorbehouden.